Саопштења

15.09.2023.

Сајам запошљавања за ОСИ 21. септембра на Врачару

Филијала Београд Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Градском општином Врачар, организује Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом (ОСИ), у четвртак, 21. септембра, од 10 до 13 часова, у згради општине, на адреси Његошева број 77.

На сајму ће учествовати више од 25 послодаваца из Београда, који имају потребу за ангажовањем око 150 ОСИ, највише на позицијама: возача, декоратера, продавца, сарадника за подршку, помоћног радника у производњи, магационера, административног радника, курира, агента у кол центру, књиговође, помоћног књиговође, физиотерапеута, психолога, неговатељице, спремачице, медицинске сестре, радника у трезору, радника у обезбеђењу, саветника у осигурању, помоћног радника у кухињи, шанкера, конобара, правног саветника, тапетара, кројача и сервисера намештаја.

На штанду Националне службе за запошљавање сви заинтересовани посетиоци сајма моћи ће да се информишу о актуелним јавним позивима и конкурсима, програмима и мерама НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима је на располагању и помоћ у писању радне биографије (ЦВ).