Саопштења

05.04.2022.

Сајам запошњавања у Ваљеву 8. априла

Национална служба за запошљавање-Филијала Ваљево организује Сајам запошљавања у петак 8. априла 2022. године од 10 до 13 часова у ''Омни центру'' у Ваљеву.

Очекује се учешће око 25 послодаваца са територије Колубарског округа који ће понудити преко 250 слободних радних места. На Сајму ће највеће потребе бити исказане  за радницима у области електро, машинске и металске струке, трговине, возачима, радницима у производњи.

Међу компанијама које ће учествовати на Сајму су и оне које ће у наредном периоду имати веће потребе за запошљавањем, као што су: Bizerba, Gorenje, Valy, Verdi Fashion International, Karina Moda doo...

На самој манифестацији у 13 часова Филијала Ваљево НСЗ у сарадњи са Академијом струковних студија Западна Србија и градом Ваљево, организује трибину на тему ''Знања и вештине за ново време'', која је намењена средњошколској омладини, студентима и незапосленим лицима која немају радно искуство.

Позивамо све тражиоце запослења да дођу на Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије, а у непосредном разговору представе своје квалификације, знања и радно искуство.