Саопштења

23.09.2024.

Сајам запшошљавања у Новој Пазови 27. септембра

Филијала Сремска Митровица Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у петак 27. септембра, од 11 до 13 часова.

Сајам запошљавања ће бити одржан у оквиру 17. Регионалног сајма привреде који у простору Комплекса спортско рекреативних базена организују Регионална привредна комора Сремског управног округа и Општина Стара Пазова.

На сајму, чији је циљ да компанијама омогући избор најбољих кандидата за запошљавање, учествоваће око 15 пoслодаваца који су исказали потребу за запошљавањем око 200 нових радника различитих образовних профила.

На штанду НСЗ незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања.

Национална служба позива све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Новој Пазови и искористе прилику да се у непосредном контакту са послодавцима информишу о слободним радним местима и предају им свoје радне биографије са којима ће конкурисати за посао.