Послови

14.05.2024.

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА” 11000 Београд, Немањина 2

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА” 11000 Београд, Немањина 2

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА”
11000 Београд, Немањина 2

Руководилац финансијско-рачуноводствених послова на одређено време због повећаног обима

УСЛОВИ: Високо образовање, (економске струке): на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године. Додатна знања /испити / радно искуство: знање рада на рачунару; најмање пет година радног искуства.

Финансијко-рачуноводствени аналитичар на одређено време због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Високо образовање, (економске струке): на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године. Додатна знања /испити / радно искуство: знање рада на рачунару; најмање три године радног искуства.

ОСТАЛО: Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа:пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплома о завршеној школи; (фотокопија); очитану личну карту; доказ о траженом радном искуству. Пријаве на оглас се достављају искључиво, на адресу: Специјална болница „Свети Сава”, Немањина број 2, Београд, са назнаком: „пријава на оглас” Одлука о избору кандидата биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка конкурса. Сви подносиоци пријава који су испунили услове огласа и били на разговору биће е-поштом обавештени о одлуци о избору кандидата у року не дужем од 7 радних дана од дана доношења одлуке. Достављена документа се неће враћати учесницима огласног поступка. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности ради пријема у радни однос.Подаци се не могу користити у друге сврхе.Подацима рукује и податке обрађује Специјална болница „Свети Сава”.