Послови

12.04.2024.

Специјална болница „Свети Сава“

Специјална болница „Свети Сава“

Специјална болница „Свети Сава“
Београд, Немањина 2
О Г Л А С 
за пријем у радни однос

I
 Оглас се расписује за пријем у радни однос на неодређено време,  са пуним радним временом и пробним радом од три месеца, на следећим  радним местима.

1)
Доктор медицине специјалиста интерне медицине, један  извршилац
 
     Услови за пријаву кандидата: Високо образовање,  - на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; - на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређене гране медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника. - специјалистички испит; (интерна медицина) - најмање три године и шест месеци радног искуства у звању доктора медицине.      Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа: - пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; - диплома о завршеној  школи; (фотокопија) - лиценца; (фотокопија) - очитана лична карта. - стручни испит за звање доктор медицине; (фотокопија)  - специјалистички испит; (интерна медицина) -  доказ о траженом радном искуству.

2) 
Медицинска сестра-техничар, један извршилац 

Услови за пријаву кандидата: - средње образовање; - стручни испит; - најмање шест месеци радног  скуства у струци.  Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа: - пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и  е-адресом; - диплома о завршеној  школи; (фотокопија) - лиценца; (фотокопија) - очитану личну карту; - стручни испит за занимање медицинска сестра-техничар; (фотокопија), - доказ о траженом радном искуству. 


3)
Референт за правне, кадровске и административне послове, 
један  извршилац, 

Услови за пријаву кандидата: Стручна спрема /образовање:средње образовање администратиовне струке,  знање рада на рачунару; Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа:  пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и  е-адресом; - диплома о завршеној  школи; (фотокопија) - очитану личну карту.

4) 
Кувар/посластичар, један  извршилац

Услови за пријаву кандидата: Стручна спрема /образовање - средње образовање. Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа: - пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и  е-адресом; - диплома о завршеној  школи; (фотокопија)
- очитану личну карту.

II
Оглас се расписује за пријем у радни однос на одређено време до повратка запосленог са боловања, са пуним радним временом и пробним радом од три месеца,  и то:

1)
Виша медицинска сестра-техничар, један извршилац
     Услови за пријаву кандидата:  Високо образовање: - на струковим студијама првог степена (основне струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; - на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године;  најмање шест месеци радног искустава у наведеном звању.       Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа: пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплома о завршеној  школи; (фотокопија) - лиценца; (фотокопија),  - очитану личну карту; - стручни испит за занимање виша медицинска сестра-техничар; (фотокопија),
- доказ о траженом радном искуству. 
2) 
Медицинска сестра-техничар, 
пет извршилаца 

Услови за пријаву кандидата: Стручна спрема /образовање: - средње образовање; - стручни испит; -  Најмање шест месеци радног искуства у струци. Приликом пријављивања на конкурс кандидат је обавезан да, достави следећа документа: - пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и  е-адресом; - диплома о завршеној  школи; (фотокопија) - лиценца; (фотокопија) - очитану личну карту; - стручни испит за занимање медицинска сестра-техничар; (фотокопија), - доказ о траженом радном искуству. 

III
Рок за подношење пријаве на оглас,   је 8 дана од дана објављивања огласа на сајту НСЗ.
Оглас се објављује на интернет страници Министарства здравља/огласи и конкурси здравствених установа, на интернет страници НСЗ и на огласној табли Специјалне болнице „Свети Сава“. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране. Пријаве на оглас се достављају искључиво, на адресу: Специјална болница „Свети Сава“, Немањина број 2, Београд, са назнаком: „пријава на оглас“ Одлука о избору кандидата биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка конкурса.   Сви подносиоци пријава који су испунили услове огласа и били на разговору биће е-поштом обавештени о одлуци о избору кандидата у року не дужем од 7 радних дана од дана доношења одлуке. Достављена документа се неће враћати учесницима огласног поступка. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности ради пријема у радни однос.Подаци се не могу користити у друге сврхе.Подацима рукује и податке обрађује Специјална болница „Свети Сава“.