Послови

28.02.2024.

Спремачица

УНИВЕРЗИТЕТ УМЕТНОСТИ У БЕОГРАДУ ФАКУЛТЕТ ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ У БЕОГРАДУ Београд

УНИВЕРЗИТЕТ УМЕТНОСТИ У БЕОГРАДУ
ФАКУЛТЕТ ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ У БЕОГРАДУ
Београд, Краља Петра 4

 

Спремачица
у Служби за техничке послове, у Секретаријату Факултета примењених уметности у Београду, на одређено време од 12 месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: да је учесник конкурса пунолетан, да има завршено основно образовање, да је држављанин Републике Србије, да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци и да се против њега не води кривични поступак и истрага пред надлежним органима.

 

Учесници конкурса подносе следеће доказе: пријаву на конкурс са радном биографијом, оверену фотокопију сведочанства о завршеном основном образовању; оригинал или оверену фотокопију уверења о држављанству (не старије од 6 месеци), уверење надлежног органа да правоснажном пресудом није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци и уверење да се не води кривични поступак и истрага.

Рок за пријављивање на конкурс је 15 дана од дана објављивања конкурса и почиње да тече наредног дана од дана оглашавања конкурса у периодичном издању огласа Националне службе за запошљавање.

Датум и место провере компетенција учесника конкурса у изборном поступку: са учесницима конкурса чије су пријаве благовремене, допуштене, разумљиве, потпуне и који испуњавају услове предвиђене огласом о јавном конкурсу, изборни поступак односно разговор са комисијом ће се обавити у просторијама Факултета примењених уметности у Београду, Краља Петра 4, почев 25.03.2024. године, о чему ће кандидати бити обавештени на контакте (бројеве телефона или електронске адресе) које наведу у својим пријавама.

Лица која су задужена за давање обавештења о конкурсу: Весна Јеремић и Милош Јовановић, контакт телефон: 060/5207-721, 011/3281-251. Пријаве се предају лично архиви Факултета или се шаљу поштом на горе наведену адресу, са назнаком на коверити „За јавни конкурс за радно место спремачица“.

Сви докази прилажу се у оригиналу или фотокопији која је оверена код јавног бележника (изузетно у градовима и општинама у којима нису именовани јавни бележници, приложени докази могу бити оверени у основним судовима, судским јединицама, пријемним канцеларијама основних судова, односно општинским управама као поверени посао). Као доказ се могу приложити и фотокопије докумената које су оверене пре 1. марта 2017. године у основним судовима, односно општинскоj управи. Фотокопије докумената које нису оверене од надлежног органа неће се разматрати. Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве, биће одбачене решењем конкурсне комисије. Јавни конкурс спроводи конкурсна комисија коју је именовао декан Факултета.