Саопштења

06.04.2023.

У Чачку Сајам запошљавања 12. априла

Филијала Чачак Националне службе за запошљавање организује први овогодишњи Сајам запошљавања на подручју Моравичког округа, у среду 12. априлау, од 11 до 14 часова, у холу Културног центра (Дом културе) у Чачку, на адреси Трг устанка бр. 2.

Филијала Чачак НСЗ је и ове године успела да обезбеди изузетну понуду слободних послова. Учешће  је, до сада, потврдило преко 40 послодаваца који су пријавили потребе за запошљавањем више од 400 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме, како за рад у Чачку, тако и у Лучанима и Краљеву.

Тражени ће бити васпитачи, инжењери електро и машинске струке, радници у металопрерађивачкој и машинској производњи, прехрамбеној, графичкој и угоститељској делатности, а потребе су исказане и за здравственим радницима, продавцима, возачима, магационерима, радницима у администрацији...

На Сајму ће, између осталих, бити присутне и компаније: „MHS Team AT“, Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, „Stax Technologies”, „Унипромет”, „Ластва“, ПУ „Чаролија“, Специјална болница за рехабилитацију „Горња Трепча“, „Steel Product & Project“, „Docus“, „Wieland production“, „Blue Line“, „Hram 032 PVC trade“, Пекара „Понс“, „Cosmopolit Corporacion“...

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Чачку и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије (ЦВ) и у непосредном разговору представе им своје квалификације, знање и радно искуство.