Саопштења

15.04.2022.

У Лесковцу 20. априла сајам запошљавања

Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује 35. сајам запошљавања у среду, 20. априла, у 11.00 сати, у холу Културног центра у Лесковцу, ул. Булевар ослобођења бр.101.

На првом овогодишњем сајаму запошљавања учешће је најавило 15 послодаваца из области текстилства, прехрамбене и прерађивачке индустрије, трговине, електроиндустрије и банкарства. 

Они су исказали потребу за запошљавањем око 350 радника различитих профила занимања и стручне спреме: економиста, менаџера, текстилних и прехрамбених инжењера, графичких дизајнера, инжењера техничких струка, шивача, машинских механичара, електротехничара, електроинсталатера, електричара, радника машинске струке са познавањем рада на CNC машинама, оператера, магационера, пакера, возача, виљушкариста, продаваца и производних радника.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (СВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању СВ-а.

Сајам ће отворити представник локалне самоуправе.