Саопштења

16.05.2022.

У Неготину сајам запошљавања 19. маја

Испостава Неготин борске Филијале Националне службе за запошљавање организује 14. по реду сајам запошљавања, у четвртак 19. маја, од 11:00-13:00 часова, у Дому културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, Трг Ђорђа Станојевића 5.

На овогодишњем сајму представиће се око 15 послодавaца који су исказали потребе за запошљавањем најмање 75 радника различитих занимања и степена стручности, попут инжењера електротехнике, машинских инжењера, електричара, механичара, руковалаца машина за израду металних предмета, монтера, агената теренске продаје, административних радника, комерцијалиста, медицинских техничара, неговатељица, трговаца, магационера конобара, кувара, пица мајстора, неквалификованих радника...

Своје учешће на сајму запошљавања потврдиле су компаније: „Алкана трејд“, Дом за старе „Лела и Франц“, Телеком Србија, угоститељске радње „Конак 019“ и „Викинг“, „Спајић ДОО Неготин“, трговински ланац „Александровић“, „Линеа“, а у најави је и учешће компанија „Elixir Prahovo“, „Мото Боем Транс“ и „ТВ Транс“, „Металац арт“, „Грандекс“, „Николић превоз“ и други.

Национална служба позива све тражиоце запослења да посете сајам запошљавања у Неготину и искористе прилику да се у непосредном контакту са већим бројем послодаваца информишу о слободним радним местима и предају им свoје радне биографије.

Све детаљне информације о предстојећем сајму могу се добити у Филијали Бор и Испостави Неготин НСЗ.