Вести

21.07.2022.

У Петровцу на Млави одржан сајам запошљавања за компанију ПКЦ Wиринг Сyстем

У Културно – просветном центру у Петровцу на Млави компанија ПКЦ Wиринг Сyстем је, у сарадњи са локалном самоуправом, 20. јула организовала наменски сајам запошљавања за своје потребе.

Филијала Пожаревац Националне службе за запошљавање је, као учесник овог догађаја, обавестила преко 300 незапослених суграђана са евиденције својих испостава у Петровцу на Млави и Жагубици, ради могућег запослења у овој компанији.

Заинтересовани посетиоци могли су на овом сајму да се упознају са производним процесима у компанији ПКЦ Wиринг Сyстем, условима рада, могућностима запослења и напредовања у послу и каријери.

Иначе, седиште компаније ПКЦ Wиринг Сyстем је у Смедереву, а бави се производњом кабловских снопова за индустрију комерцијалних возила, посебно за тешке и средње тешке камионе. Компанија је ове године проширила своје пословање отворивши ново фабричко постројење у Пожаревцу у ком сада намерава да запосли одређени број нових радника. 

Национална служба за запошљавање има сарадњу са овом компанијом још од почетка њеног пословања у Србији 2014. године. О начину конкурисања за радно место у компанији ПКЦ Wиринг Сyстем, сви заинтересовани могу ближе да се информишу код својих саветника за запошљавање у Филијали Пожаревац НСЗ и њеним испоставама, као и на порталу саме компаније.