Саопштења

11.10.2024.

У Прибоју Сајам запошљавања и образовања 18. октобра

Филијала Пријепоље Националне службе за запошљавање организује у Прибоју Сајам запошљавања и образовања, у петак 18. октобра, од 11 до 13 часова, у простору Регионалног иновационог стартап центра, на адреси Трг Фап – а бб.

Очекује се учешће око 20 послодавца са понудом од око 200 слободних радних места. Послодавци су исказали потребу за запошљавањем радне снаге различитих профила – хемијских инжењера, машинских инжењера, технолога, инжeњера електротехнике и електронике, хемијских техничара, машинских техничара, оператера ЦНЦ машина, металостругара, електричара, бравара, заваривача, производних радника, столара, пекара, конфекционера производних радника, машинских техничара, шивача, столара, тапетара.

Учешће на Сајму запошљавања и образовања потврдиле су основне, средње и високошколске установе из Прибоја и региона. Овај догађај добра је прилика за незапослене да се у директном контакту са послодавцима информишу о понуђеним радним местима и представе им своје квалификације, док ће ученици завршних разреда основних и средњих школа имати прилику да се упознају са смеровима  средњих и високошколских установа, те на тај начин олакшати себи доношење одлуке о упису у средњу, односно високу школу или факултет.

Детаљније информације о предстојећем Сајму запошљавања и образовања у Прибоју заинтересовани послодавци и незапослени суграђани могу добити у Испостави Прибој пријепољске Филијале НСЗ.