Саопштења

22.05.2023.

У Прокупљу Сајам запошљавања 25. маја

Филијала Прокупље Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 25. маја, са почетком у 11 часова, у просторијама Филијале, у улици Цара Лазара бр. 49.

На сајму се очекује учешће 12 послодаваца са територије Општине Прокупље, који су исказали потребу за ангажовањем нових радника на око 150 слободних радних места, највише у аутоиндустрији, производњи бехатон плоча, области људских ресурса, трговини, админнистрацији, осигурању, угоститељству... 

Тражиоци запослења моћи ће на сајму да, у директном контакту са представницима послодаваца, добију све потребне информације о могућностима и условима запошљавања, и предају им своје пријаве за посао и радне биографије.

Филијала Прокупље Националне службе за запошљавање позива незапослене суграђане да посете Сајам запошљавања, поразговарају са послодавцима, процене своје могућности и, у складу са њима, конкуришу за посао.

Истовремено са Сајмом запошљавања, Филијала Прокупље НСЗ ће организовати и доделу сертификата за 26 незапослених који су успешно завршили онлајн Обуку за вођење пословних књига.