Саопштења

18.04.2024.

У Смедереву Сајам запошљавања 25. априла

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 25. априла, од 10 часова, у холу Центра за културу Смедерево.

Учешће на сајму је потврдило 17 послодаваца који су пријавили 308  слободних радних места за  различите профиле занимања. Компаније које ће представити своју понуду су: HBIS GROUP Serbia - Iron&Steel, SCHWING STETTER, METECH, VICTORY SOLUTIONS, ФЖВ ЖЕЛВОЗ, KAIZEN, TOMI TRADE, ТЕЛЕКОМ СРБИЈА, Центар евроградња, Скореновац-огранак EGS GROUP, VOĆARESCAR, РАКИЋ ЛТД,  ДОН ДОН, JUGOTEX, ROLD EAST EUROPE, ЈКП ЗЕЛЕНИЛО И ГРОБЉА, СТЕФАНИ-А и GRAWE OSIGURANJE.

Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места биће: инжењери машинске, металопрерађивачке, електро струке, бравари, заваривачи, електричари, оператери у производњи, шивачи текстила, пекари, магационери, продавци, дизаличари, административни радници, возачи...

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају праву прилику да на једном месту незапослена лица непосредно од представника компанија сазнају више о њиховим кадровским потребама и условима рада, и конкуришу за посао.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).

Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.