Вести

14.10.2024.

У Смедереву завршена онлајн Обука за дигитални маркетинг

У просторијама смедеревске Филијале Националне службе за запошљавање 14. октобра свечано су уручени сертификати за 8 полазника онлајн Обуке за дигитални маркетинг, организоване у оквиру програма обука за тржиште рада.

Право учешћа у овој обуци имали су незапослени са евиденције НСЗ са најмање четвртим нивоом квалификација, а који су технички опремљени за приступање интернет платформи на којој се обука изводила. 

Дигитални маркетинг је област маркетинга која се превасходно бави креирањем on-line стратегије у циљу брендирања и поспешивања видљивости неке компаније на интернету. Свим лицима која су успешно завршила обуку омогућава стицање основних знања и вештина неопходних за рад на пословима широког спектра.

Циљ ове обуке је да се директо утиче на повећање квалитета живота, социјалне и политичке партиципације, могућности запошљавања, као и стварања услова за што виши степен личне независности појединца у друштву.

Полазници обуке су исказали изузетно задовољство садржајем обуке, начином на који је спроведена као и могућностима које им се нуде након добијеног сертификата.

Филијала Смедерево је поред ове обуке у овој години успешно реализовала и on-line обуке за вођење пословних књига за 29 незапослених.