Саопштења

19.04.2024.

У Тутину 26. априла Сајам запошљавања

Служба Тутин новопазарске Филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак 26. априла, са почетком у 11 часова, у сали „Аутотехна“ у Тутину.

Планирано је учешће више од 20 послодаваца који ће понудити око 100 слободних радних места. Очекује се учешће и више од 800 незапослених лица и активних тражилаца посла, који ће се представити послодавцима и конкурисати за запослење.

На сајму ће највише бити тражени: дипломирани економисти и архитекте, квалификовани грађевински радници, машински инжињери, возачи камиона, продавци, шивачи текстила, тапетари, монтери намештаја, конобари, кувари, административни радници, помоћни грађевински радници...

Учешће на Сајму запошљавања потврдили су: произвођач намештаја “ДАЛАС“, „МЛЕКАРА ЗОРАНИЋ“,  Д-Централ, грађевинско предузеће „ДАЦИЋ“ и многи други.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на сајму, све ближе информације могу добити у просторијама службе Тутин НСЗ, у улици Пештерској бб. или преко бројева телефона 020-811153  и  020-811842. Пријаву за учешће на  сајму, са подацима о броју потребних радника и њиховим занимањима, компаније могу доставити Филијали Нови Пазар најкасније до 24. априла.