Саопштења

06.04.2023.

У Тутину Сајам запошљавања 11. априла

Служба Тутин новопазарске филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у уторак 11. априла, са почетком у 12 часова, у сали „Аутотехна“ у Тутину.

Планирано је учешће више од 20 послодаваца који ће понудити око 100 слободних радних места. Очекује се учешће више од 800 незапослених лица, активних тражилаца посла, који ће се представити будућим послодавцима и конкурисати за запослење.

На сајму ће највише бити тражени: дипломирани економисти и архитекте, квалификовани грађевински радници, машински инжињери, возачи камиона, продавци, шивачи текстила, тапетари, монтери намештаја, конобари, кувари, административни радници, помоћни грађевински радници...

Учешће на Сајму запошљавања потврдили су: произвођач намештаја “ДАЛАС“, „МЛЕКАРА ЗОРАНИЋ“, грађевинско предузеће „ДАЦИЋ“ и многи други.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на сајму, све ближе информације могу добити у просторијама службе Тутин НСЗ, у улици Пештерској бб. или преко бројева телефона 020-811153  и  020-811842. Пријаву за учешће на  сајму, са подацима о броју потребних радника и њиховим занимањима, компаније могу доставити Филијали Нови Пазар најкасније до 10. априла.