Саопштења

05.09.2022.

У Ваљеву сајам запошљавања 8. септембра

Филијала Ваљево Националне службе за запошљавање организује јесењи сајам запошљавања у сарадњи са Градом управом, на Градском тргу, у четвртак, 8. септембра 2022. године, у термину од 13 до 16 часова.

Сајам ће званично отворити в.д директора Филијале Ваљево НСЗ Милан Ђенадић, а учесницима и посетиоцима манифестације обратиће се и градоначелник Ваљева Лазар Гојковић. 

Тема сајма је представљање нових инвестица на подручју Ваљева и њихових коопераната. С тим у вези, долазак су најавиле немачке компаније „Hansgrohe“ SE и “Bizerba”, као и SE&CO.KG, „Горење“, ”Valy”, “Urban Tehnich”  и “Turna Plastik”, које ће незапосленима понудити више од 500 слободних радних места.

Од образовних профила, најтраженија ће бити занимања из области саобраћаја, машинства, електро струке, прераде пластике, грађевинарства, економије, администрације, а посла ће бити за све нивое образовања.

Све информације о актуелним програмима запошљавања послодавци и незапослени моћи ће да добију на штанду Националне службе за запошљавање, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању радне Биографије (CV).