Саопштења

14.10.2022.

У Вршцу сајам запошљавања 19. ктобра

Филијала Вршац Националне службе за запошљавање организује сајам запошљавања 19. октобра, од 10 до 12 часова, у Хотелу „Србија“, ул. Светосавки трг 12, Вршац.

Учешће на сајму потврдило је 35 послодавца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Вршцу и околини, који су пријавили око 450 слободних радних места за раднике различитих образовних профила и степена стручне спреме.

Тражени ће бити неквалификовани радници, радници у производњи, административни радници, дипломирани економисти, доктори ветерине, кувари, пекари, зидари, агенти теренске продаје, фризери, продавци, столари, аутомеханичари...

Између осталих предузећа, на сајму запошљавања биће и компаније: „Хемофарм“,  ХТП „Србија“, GAZPROM ENERGOHOLDING SERBIA TE-TO, „Расинг“, „Техника“, „Ступ Вршац“, „Интертрон“ и многи други. 

Национална служба за запошљавање позива незапослене суграђане да посете сајам запошљавања у Вршцу и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије и у непосредном разговору представе им своје знање, квалификације и радно искуство.

Сајам ће свечано отворити в.д. директора Филијале Вршац НСЗ Радојица Лазин, а манифестацији ће, поред представника Националне службе за запошљавање, присуствовати и представници локалне самоуправе.

Све детаљне информације о предстојећем сајму могу се добити у Филијали Вршац НСЗ.