Саопштења

18.04.2023.

У Вршцу Сајам запошљавања 26. априла

Филијала Вршац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 26. априла, од 11 до 13 часова, у Конгресној сали Хотела „Србија“, у улици Светосавки трг број 12.

Учешће на сајму за сада је потврдило 15 послодавца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Вршцу и околини, који су пријавили потребе за запошљавањем преко 300 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме.

На сајму ће учествовати компаније: Хемофарм, Интертрон, Телеком, Вила Брег и друге, које ће, између осталих, тражити и неквалификоване раднике, раднике у производњи, куваре, конобаре, пекаре, агенте теренске продаје, продавце, таксисте, дефектологе, агенте осигурања...

 Вршачка филијала НСЗ позива незапослене суграђане да посете Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца предају своје радне биографије, као и да им у непосредном разговору представе своје квалификације, знање и радно искуство.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на сајму све детаљне информације  могу  добити у Филијали Вршац НСЗ, на адреси Феликса Миликера 21, или преко броја телефона 013/802-412.