Саопштења

05.04.2024.

Учествујте на Сајму запошљавања у Јагодини 12. априла

Јагодинска Филијала Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак 12. априла, од 11 сати, у Фоајеу Културног центра Јагодина, на адреси Кнегиње Милице 25.

На Сајму запошљавања учествоваће око 20 послодаваца са разноврсном понудом слободних радних места за кандидате различитих профила и нивоа квалификација, као што су: електро, машински и грађевински инжењери, електротехничари, машински техничари, агенти осигурања, агенти продаје, ПР менаџери, асистенти за макетинг, књиговође, заваривачи, бравари, шивачи, тапетари, столари, пекари, радници обезбеђења и одржавања хигијене, продавци и многи други.

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Јагодини, упознају се са пословањем послодаваца, информишу се о слободним радним местима и искористе прилику да им предају свoје радне биографије и конкуришу за посао.

Сајам запошљавања пружа велике могућности послодавцима да пронађу  адекватне кадрове, а незапосленима да у складу са својим квалификацијама, знањима и вештинама пронађу запослење.