Послови

14.06.2023.

Више радних места...

ДОМ ЗДРАВЉА ИСТОК Исток-Осојане

ДОМ ЗДРАВЉА ИСТОК
Исток-Осојане

1. Доктор медицине-изабрани лекар
за рад у служби опште медицине са кућним лечењем при Дому здравља Исток-Осојане
до повратка запослене са породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета, а најраније до 23.02.2024. године

2. Медицинска сестра / техничар у амбуланти (општи смер)
до повратка запослене са породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета, а најраније до 14.08.2024. године


3. Лабораторијски техничар
до повратка запослене са породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета, до повратка запослене са породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета а најраније до 31.03.2024. године

4. Портир
до повратка дуже одсутног радника, до повратка запосленог са боловања

УСЛОВИ: Опис послова за наведена радна места утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова у Дому здравља Исток. Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: За послове под бројем 1: стручна спрема/образовање: високо образовање, - на интегрисаним академским студијама из области медицине по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; - на основним студијама из области медицине у трајању од најмање пет година по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; - медицински факултет, VII степен образовања. Додатна знања/испит/радно искуство, - положен стручни испит.- лиценца за рад или решење о упису у лекарску комору.- најмање шест месеци радног искуства у звању доктора медицине. За послове под бројем 2:
Стручна спрема/Образовање: средње образовање ив степен одговарајућег образовања. Додатна знања/испит/радно искуство, - положен државни испит, - најмање шест месеци радног искуства . За послове под бројем 3: Стручна спрема/Образовање: средње образовање IV степен одговарајућег образовања. Додатна знања/испит/радно искуство, - положен државни испит, - најмање шест месеци радног искуства . За послове под бројем 4: Стручна спрема/Образовање: III степен стручне спреме.

ОСТАЛО: Заинтересовани кандидати подносе следећу документацију: Уз пријаву својеручно потписану са кратком биографијом, адресом, е-маил адресом и контакт телефоном, кандидати у затвореној коверти подносе;- личну карту (очитана); - уверење о држављанству (оригинал);- диплома о стеченом образовању одговарајућег профила (оверена фотокопија);- оверена фотокопија уверења о положеном стручном испиту ( за послове под 1 и 2);- фотокопија извода из матичне књиге рођених (венчаних-ако је кандидат променио презиме); - oверена фотокопија лиценце за рад или Решење о упису у Лекарску комору ако кандидат није у радном односу за послове под бројем 1; -oверена фотокопија лиценце за рад или Решење о упису у комору медицинских сестара и техничара ако кандидат није у радном односу за послове под бројем 2 и 3. Кандидати који имају радно искуство потребно је да доставе доказ /потврду о радном / волонтерском раду у струци. Лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се заснива радни однос. Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација које могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата, о чему одлуку доноси в.д. директор. Одлука о избору кандидата који ће бити примљени у радни однос биће донета у року од најкасније 30 дана од дана завршетка огласа. Пре заснивања радног односа кандидат који буде изабран је дужан да достави: - уверење да се против кандидата не води истрага или кривични поступак (уверење издаје суд) не старије од 6 месеци;- уверење о (не) кажњавању (уверење издаје полицијска станица) не старије од 6 месеци. Пријавом за оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Оглас објавити код Националне службе за запошљавање, у часопису “Послови“, на интернет страницама Министарства здравља РС/ Огласи и конкурси здравствених установа, интернет страници Дома здравља Исток и оглсној табли устнове. Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања на интернет страници Националне службе за запошљавање. Пријаве се могу послати поштом на адресу : Дом здравља Исток-Осојане- пријава за оглас, 38334 Осојане, АП КиМ , или доставити лично у Дому здравља Исток-Осојане, Служби за правне послове, са назнаком за које радно место се подноси пријава на оглас. Непотпуне и неблаговремене пријаве се неће разматрати. Пријаве достављене електронском поштом биће одбачене и неће се узети у разматрање.