Вести

07.10.2024.

Зајечарска Филијала награђена за значајан допринос развоју града

Поводом прославе Дана града Зајечара, у недељу 6. октобра одржана је свечана академија на којој су додељена признања најуспешнијим појединцима и институцијама, међу којима и зајечарској Филијали Националне службе за запошљавање, која је одликована признањем за значајан допринос развоју града.

Ово престижно признање примили су најуспешнији ученици, друштвене организације и појединци који су својим радом допринели развоју Зајечара. Свечаност је отворио градоначелник Бошко Ничић, а од виђенијих званица прослави су присуствовали и архиепископ ромулијано-зајечарски и митрополит тимочки Иларион, глумац и редитељ Радош Бајић, као и представници најугледнијих компанија зајечарског округа. Додели награда присуствовао је и директор зајечарске Филијале НСЗ Душан  Младеновић са сарадницима.  

У име Филијале Зајечар награду је примио члан Управног одбора НСЗ Драган Јаковљевић. Обративши се скупу он је изразио задовољство што се у Зајечару мере активне политике запошљавања Националне службе успешно спроводе, а резултати су, како је истакао, видљиви и опипљиви. Своје обраћање Јаковљевић је завршио изразивши уверење да ће одлична сарадња НСЗ и градске управе бити настављена и додатно продубљена.