Послови

23.10.2024.

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН
Темерин, Новосадска 403
тел. 021/843-550

Водитељ случаја 
2 извршиоца

УСЛОВИ: Услови за рад на радном месту Водитељ случаја: да је пунолетно и пословно способно лице; да је држављанин Републике Србије; да има општу здравствену способност; да кандидат није осуђиван; да се против кандидата не води кривични поступак односно да није поднет захтев за спровођење истраге или одређених истражних радњи, да није подигнута оптужница или оптужни предлог за кривична дела за која се гоњењем преузима по службеној дужности; да поседује високо образовање дипл. социјални радник, социјални радник, психолог, педагог, специјални педагог, андрагог на студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; Изузетно: на студијама првог степена по пропису који, уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године и високо образовање у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и радним искуством на тим пословима стеченим до дана ступања на снагу ове уредбе; најмање једна година радног искуства на основним стручним пословима у социјалној заштити, у складу са прописима којима се уређује област социјалне заштите;  знање рада на рачунару (МS Office, Систем за заштиту и аутоматизацију инструмената социјалне заштите, Регистар „Социјална карта“); да поседује лиценцу за обављање послова, у складу са законом којим се уређује социјална заштита и прописима донетим на основу закона.

Стручни радник за управно правне послове

УСЛОВИ: Услови за рад на радном месту Стручни радник за управно правне послове: да је пунолетно и пословно способно лице; да је држављанин Републике Србије; да има општу здравствену способност; да кандидат није осуђиван; да се против кандидата не води кривични поступак односно да није поднет захтев за спровођење истраге или одређених истражних радњи, да није подигнута оптужница или оптужни предлог за кривична дела за која се гоњењем преузима по службеној дужности; да поседује високо образовање дипл. правник на студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; Изузетно: на студијама првог степена по пропису који, уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године и високо образовање у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и радним искуством на тим пословима стеченим до дана ступања на снагу ове уредбе; најмање једна година радног искуства, у струци, у складу са прописима којима се уређује област социјалне заштите; знање рада на рачунару (МS Office, Систем за заштиту и аутоматизацију инструмената социјалне заштите, Регистар „Социјална карта“); да поседује лиценцу за обављање послова, у складу са законом којим се уређује социјална заштита и прописима донетим на основу закона.

ОСТАЛО: Стручна оспособљеност, знање и вештине оцењују се у изборном поступку увидом у доказе приложене уз пријаву писаном и практичном провером знања рада на рачунару. Место рада: Темерин, ул. Змај Јовина бр. 22А. Рок за подношење пријаве на конкурс је 8 (осам) дана и почиње наредног дана од дана објављивања јавног конкурса код Националне службе за запошљавање. Пријава на Јавни конкурс садржи: име и презиме кандидата, датум и место рођења, адреса становања, податке о образовању, податке о врсти и дужини радног искуства с кратким описом послова на којима је кандидат радио до подношења пријаве на Јавни конкурс и одговорности на тим пословима, податке о стручном усавршавању и податке о посебним областима знања. Лице задужено за давање обавештења о Јавном конкурсу је Јасмина Пучић, контакт телефон 021/843-550.  Адреса на коју се подносе пријаве: Центар за социјални рад општине Темерин, Темерин, Змај Јовина бр. 22А, са назнаком „За јавни конкурс за пријем радника на пословима Водитељ случаја“ односно са назнаком „За јавни конкурс за пријем радника на пословима Стручног радника за управно правне послове“ у зависности од врсте радног места за које кандидат конкурише. Кандидати уз пријаву достављају: пријаву, својеручно потписану, са биографијом и наводима о досадашњем радном искуству; лична карта - фотокопија или очитана уколико је са чипом; оргинал или оверену фотокопију уверења о држављанству; оргинал или оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених; оргинал или оверену фотокопију доказа о одговарајућој стручној спреми (оргинал или оверена фотокопија дипломе); исправе којима се доказује радно искуство; уверење да кандидат није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци; уверење да се против кандидата не води кривични поступак односно да није поднет захтев за спровођење истраге или одређених истражних радњи, да није подигнута оптужница или оптужни предлог за кривична дела за која се гоњењем преузима по службеној дужности; лекарско уверење опште здравствене способности, по одабиру кандидата. Непотпуне и неблаговремене пријаве се неће разматрати. Пријавом на јавни конкурс кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Оглас о Јавном конкурсу објављује се код Националне службе за запошљавање, на Огласној табли и интернет страници Центра за социјални рад општине Темерин www.csrtemerin.rs.