Дoгађаjи

08.12.2014.

Директна питања

У Регионалној привредној комори у Нишу одржана је презентација корисничког упутства у вези са остваривањем права на повраћај дела плаћених пореза и доприноса. Такође, представљене су и услуге послодавцима које пружа Национална служба за запошљавање.

Скуп је отворио Драган Костић, председник Регионалне привредне коморе у Нишу, а на питања великог броја послодаваца одговоре су давали Слађана Јанић, директор Центра Ниш Пореске управе и Бобан Матић, директор Филијале Ниш НСЗ.

Догађај који је Регионална привредна комора Ниш реализовала у сарадњи са Националном службом за запошљавање и Пореском управом, наишао је на одличан пријем код присутних послодаваца.

„Ово је јако лепо организовано и добро је што сам имала прилику да директно представницима Пореске управе и НСЗ поставим питања која сам имала“, истакла је Милена Аранђеловић из компаније Пекара „Бранковић“.

„Представили смо сет услуга које Национална служба за запошљавање пружа послодавцима, и то без икакве новчане надокнаде. Овакви сусрети са послодавцима су одлична прилика да се добију и повратне информације, како би услуге које пружамо биле још квалитетније“, изјавио је Бобан Матић, директор нишке филиајле НСЗ.