Дoгађаjи

19.04.2013.

Додела ЕЦДЛ сертификата

U Filijali Pančevo su 19. aprila 2013. godine uručeni sertifikati polaznicima Osnovne informatičke ECDL obuke. Pet polaznica je uz veliku motivaciju i želju za učenjem pristupilo nastavi. Sertifikate je, uz želju da i dalje ostanu tako aktivne u sticanju novih znanja i traženju posla, uručio direktor filijale Siniša Knežević.

Da su ove obuke korisne pokazuje i informacija da su se dve polaznice ove obuke početkom nedelje zaposlile. Osnovni uslov uključenja na obuku bio je da lica imaju minimum srednju stručnu spremu, da su u individualnom planu zapošljavanja sa savetnikom dogovorili potrebu informatičke obuke ECDL i da pripadaju kategoriji osoba sa invaliditetom, a koje su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Programski paket Microsoft Office (Windows XP, Word, Excel, Power Point, Internet Explorer 7, MS Outlook Expres) sa uspehom su savladale tri polaznice i svaki test su uradile sa 75% uspešnosti tako da su ponele sertifikat ECDL fondacije, dok su ostale dobile sertifikat škole „NS PRO GROUP“.