Послови

16.09.2024.

Ј А В Н И К О Н К У Р С

Музеј савремене уметности са седиштем у Београду, Ушће 10, блок 15, Нови Београд,
расписује 

Ј А В Н И  К О Н К У Р С 
  за пријем једног извршиоца за рад на одређеним пословима и услове за рад на њима

-    дизајнера-графичког дизајнера

Опис посла: обликује, припрема и реализује штампање материјала Музеја; учествује у дизајну изложби, као и њиховом опремању визуелним комуникацијама; обликује, припрема и брине се о изради промотивног материјала Музеја; врши скенирање и обраду фотографија, негатива и диапозитива и фрејмова; врши обраду текста за потребе штампе; врши прелом публикација; учествује у раду стручног савета; врши контакт са штампаријом; врши надзор штампе; даје елементе за предлог годишњег програма рада; у сарадњи са шефом Одељења уметничких збирки и изложби, шефом Одељења за финансије и лицем задуженим за спровођење јавних набавки припрема план набавки за своје изложбе у складу са прописима којима се уређује област јавних набавки; врши преузимање тиража; визуелно обликује Интернет презентацију Музеја

Услови: стечено високо образовање из научне, односно стручне области у оквиру образовно-научног поља техничко-технолошке науке (архитектура) на студијама другог степена (дипломске академске студије - мастер), односно стечено високо образовање из научне, односно стручне области у оквиру образовно-научног поља уметност (примењене уметности и дизајн) на студијама другог степена (мастер дизајнер), односно на студијама у трајању од пет година по правилима која су важила пре ступања на снагу Закона о високом образовању; активно знање једног свстског језика; знање рада на рачунару (програмски пакст Adobe-fotoshop, iIIustrator indesign); једна година радног искуства.

Радни однос се заснива на неодређено време са пробним радом до шест месеци.

Потребна документација:
1.    оверена копија дипломе или уверење о стеченој стручној спреми 
2.    доказ о радном искуству ( радна књижица, или други доказ о радном искуству – уговори, решења, потврде и др); 
3.    кратка биографија(CV);
4.    извод из биометријске личне карте, односно фотокопија личне карте;
5.    уверење о држављанству Републике Србије , не старије од шест месеци ;
6.    извод из матичне књиге рођених, не старији од шест месеци;
7.    уверење суда да се против лица које конкурише не води истрага и да против њега није подигнута оптужница за кривична дела која се гоне по службеној дужностини. 
8.    Уверење из МУП-а да лице није кажњавано за кривична дела која га чине неподобниом за обављање послова, односно да није кажњаван за прекршај против јавног реда и мира
9.    Доказ о општој здравственој способности- лекарско уверење ( оргинал ) 

Докази из тачке 1., 2, 3., 4..,5., 6. , 7. ..8..9 се прилажу у оригиналу или копији овереној код јавног бележника, односно другог надлеженог органа.

Доказе из тачке 1., 2., 3. 4. 5..6..7. ..8.. кандидати достављају уз пријаву на конкурс а доказе из тачке 10 ( доказ о општој здравственој способности-лекарско уверење (оригинал), доставиће само кандидат који буде изабран.
Датум усменог разговора са учесницима јавног конкурса биће одређен накнадно, о чему
 ће учесници јавног конкурса бити благовремено обавештени.
    Рок за подношење пријава кандидата на јавни конкурс је 15 ( петнаест) дана и почиње и да тече од дана објављивања јавног конкурса на званичној интернет страници Националне службе за запошљавање.   
    Пријава на конкурс садржи: име и презиме кандидата, датум и место рођења, адресу 
становања, потребне податке за контакт (телефон, е-mail). 
    Комисија Музеја ће обавити разговоре са кандидатима  у року од 10 радних дана од дана
 завршетка јавног конкурса.
    Неблаговремене, недопуштане, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које
 нису приложени  потребни докази из тачке 1., 2., 3. 4.7..8 , Комисија Музеја неће разматрати.
    Пријаве са доказима о испуњавању услова са назнаком „За јавни конкурс за избор -    дизајнера-графичког дизајнера“  се подносе на адресу: Музеј савремене уметности, 11070 Нови Београд, Ушће 10, блок 15  лично  непосредно сваког радног дана од 9-15  часова или путем поште препорученом пошиљком.
Пријаве на конкурс са наведеном документацијом доставити у затвореној коверти. 
    Сва обавештења у вези са јавним конкурсом даје: Ана Симић, позивом на број телефона: 011/3115-713  и 3111-137 лок 112.  
Јавни конкурс за избор дизајнера-графичког дизајнера објављује се, на званичној интернет страници Националне службе за запошљавање и Музеја, друштвеним мрежама Музеја као и на огласној табли или у просторијама Музеја.