Дoгађаjи

15.09.2023.

НСЗ на састанку 17 билатералних привредних комора

У београдском хотелу Метропол Палаце, 12. септембра је одржан још један традиционални Интернатионал Нетwоркинг сусрет, који сваке године окупља чланице билатералних пословних удружења у нашој земљи.

Ове године на скупу су учествовали представници компанија чланица чак 17 билатералних привредних комора: Хеленског привредног удружења Србије, Француско-Српске привредне коморе, Немачко-Српске привредне коморе, Коморе Италијанско-Српских привредника, Словеначког пословног клуба, Хрватског пословног клуба, Швајцарско-Српске трговинске коморе, Јапанске пословне алијансе у Србији, Холандско-Српске привредне асоцијације, Канадско-Српског пословног удружења, Белгијско-Српске пословне асоцијације, Ирско–Српска привредна комора, Привредне коморе Бразил–Србија, Бизнис клуба УАЕ–Србија и др.

Представници ових пословних удржења дочекали су више од 200 гостију, који су на скупу имали прилику да започну и обнове међусобну пословну сарадњу, размене пословна искуства и контакте, а догађају је присуствовао и Дарко Марјановић из Одељења за развој односа са послодавцима Националне службе за запошљавање.

Из угла Националне службе за запошљавање, овај скуп привредника био је сјајна прилика за умрежавање са компанијама, као и шанса да се додатно дефинишу модалитети обезбеђивања квалитетније међусобне подршке и механизама сарадње.