Дoгађаjи

26.03.2013.

Одржан саjам запошљавања у Суботици

Filijala NSZ Subotica organizovala je 22. marta 2013. godine prvi Sajam zapošljavanja u ovoj godini, na poznatoj lokaciji, u prelepom atrijumu Hotela Galerija u Subotici.

Na sajmu je prisustvovao 31 poslodavac i ponuđeno je oko 500 slobodnih radnih mesta. Nezaposlena lica su imala veoma veliki izbor slobodnih radnih mesta, na koja su mogla da apliciraju lica različitih stepena stručne spreme. Najviše potreba iskazano je u mašinskoj, metalskoj i elektro struci, zatim traženi su komercijalisti, prodavci, vozači, administrativni radnici, radnici u proizvodnji, šivači i drugi.

Manifestaciju je posetilo više od 1300 lica koja su predala preko 1700 radnih biografija. Predstavnici poslodavaca „Calcedonia“ i „Contitech“, koji su prvi put su učestvovali na Sajmu zapošljavanja u Subotici, izuzetno su zadovoljni organizacijom, te kvalitetom i brojem predatih radnih biografija. Poslodavci koji već redovno učestvuju na našim sajmovima kao što su „Masterplast“, „Studio moderna“ i osuguravajuće kuće zadovoljni su dugogodišnjom saradnjom sa NSZ i učešćem na sajmu.