Дoгађаjи

20.06.2014.

Понуђено више од 100 слободних послова

Сајам запошљавања у Пријепољу, одржан 17. јуна, у Дому културе, посетило је око 400 грађана, који су имали прилику да ступе у контакт са послодавцима који су понудили прекo 100 слободних радних места.

Тражени су: шивачи, трговци, угоститељи, шанкери, пекари, радници прехрамбене струке, месари са радним искуством, возачи, помоћни радници, дипломирани правници, грађевински инжењери, дизајнери, архитекте, месари.

Сајам запошљавања је отворио председник Општине Пријепоље Емир Хашимбеговић. Истичући веома добру сарадњу између Филијале Пријепоље НСЗ и локалне самоуправе, захвалио је НСЗ на свим активностима које су помогле да се проблем незапослености у општини ублажи и најавио да ће сарадња са Националном службом за запошљавање и даље бити на високом нивоу, како би се кроз реализацију заједничких пројеката смањио број незапослених у Пријепољу.

Учесницима сајма се обратила и директорка Филијале Пријепоље НСЗ Ана Пејовић, која је истакла значај добре сарадње са послодавцима у циљу правовременог и квалитетног задовољења потреба за радницима.