Вести

25.02.2013.

Презентациjа Интернет посредовања послодавцима у Заjечару

Nacionalna služba za zapošljavanje nastoji da bude kvalitetan servis, i da se praćenjem savremenih trendova i tendencija u zapošljavanju približi svojim klijentima.

Predstavnici Filijale NSZ Zaječar održali su u petak, 22. februara 2013. godine prezentaciju Internet posredovanja preko sajta NSZ poslodavcima iz privatnog i javnog sektora u Zaječaru.

Prednosti koje poslodavci imaju registracijom na sajt NSZ predstavio je Miroslav Smiljanić, šef odseka za posredovanje i planiranje karijere. Uputstva o načinu registrovanja poslodavaca, postavljanja oglasa i pretragu biografija kandidata prisutnim poslodavcima je na kvalitetan način predstavio Dejan Nedeljković, organizator informacionog sistema.

Prisutni poslodavci izrazili su pozitivno mišljenje o ovoj uzluzi i ovom načinu pronalaska adekvatnog radnika. Ovo je treća održana prezentacija „Internet posredovanja„ organizovana od strane Filijale Zaječar, i jedna je u nizu planiranih u narednom periodu, sve u cilju bolje informisanosti poslodavaca.