Дoгађаjи

02.03.2022.

Презентација јавних позива НСЗ на Вождовцу

Презентацији програма Националне службе за запошљавање која је одржана у сали Скупштине ГО Вождовац присуствовали су послодаваци и привредници са Вождовца.

Члан Већа Милан Мратинковић рекао je, поздрављајући присутне, да је захваљујући разним програмима НСЗ, на Вождовцу у односу на претходну годину  евидентирано око 1200 мање незапослених. Он је присутнима пожелео успешну сарадњу са НСЗ.
Руководилац Националне службе за запошљавање за Град Београд – Службе за Вождовац Жељка Зеленовић Вуковић, поздравила је полазнике обуке, која се, како је рекла, већ традиционално организује у сарадњи са Градском општином Вождовац

“Наше колеге које директно раде са тим програмима и мерама у контакту с послодавцима могу да дају све оне информације које се назиру у јавним позивима, елиминишу све могуће дилеме и додатна питања и то је заправо директно спајање нас, као Националне службе, колега који раде на тим програмима и оних који могу бити сутра корисници тих програма а које финансија Служба за запошљавању рекла је Жељка Зеленовић Вуковић”.

Андреј Димитријевић, предузетник који је присуствовао презентацији НСЗ,  каже  да је ово велика помоћ привредницима јер се стварају услови за лакше запошљавање.

Програме су представили представници НСЗ Филијале за град Београд, након чега су учесници постављали питања и разговарали о могућностима које пружају програми.