Дoгађаjи

23.05.2024.

Признања за Филијалу Пожаревац

Претходна недеља у Филијали Пожаревац Националне службе за запошљавање је била улепшана значајним признањима за успешну сарадњу и изузетан допринос у раду основних и средњих школа на територији града Пожаревца. Само у једној недељи, филијала је добила три захвалнице.

Прва у низу је захвалница „Медицинске школе“ у Пожаревцу, која је уручена 12. маја.  Потом је уследила друга захвалница, за изузетну сарадњу и значајан допринос раду Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ из Костолца, додељена 15. маја. Поводом Дана школе који се обележава 19. маја, Основна школа „Свети Сава“ у Пожаревцу је доделила трећу захвалницу Филијали Пожаревац НСЗ.

Част и задовољство да приме ова признања испред НСЗ су имале Соња Мирић-Младеновић, в.д. директора Филијале Пожаревац, Гроздана Ненадовић, начелник Одељења за посредовање у запошљавању и планирању каријере и Сузана Стефановић, начелник Одељења за програме запошљавања, предузетништво, образовање и обуке. 

Филијала Пожаревац ће се трудити да и у наредном периоду настави и развија продуктивну сарадњу са установама основног и средњег образовања и оправда поверење које јој је указано.