Дoгађаjи

16.10.2013.

Размена идеjа и искустава

Na sajmu se okupilo oko stotinu izlagača, među kojima su se, pored privrednika iz svih krajeva Srbije, predstavili i izlagači iz Nemačke, Italije, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine

Opština Stara Pazova i Sremska Privredna komora, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, organizovali su 10. i 11. oktobra, u okviru kompleksa Sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, Sedmi regionalni sajam privrede.

Na sajmu se ove godine okupilo oko stotinu izlagača, među kojima su se, pored privrednika iz svih krajeva Srbije, predstavili i izlagači iz Nemačke, Italije, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Posetiocima su se predstavili privrednici iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstilstva, turizma, ugostiteljstva, prehrambene industrije.

I ove godine se pokazalo da je Regionalni sajam privrede dobra prilika da se na jednom mestu susretne veliki broj poslovnih ljudi, da razmene ideje, iskustva i uspostave nove kontakte. Program sajma je bio dopunjen i raznim pratećim manifestacijama, poput prezentacija, savetovanja, susreta privrednika. Tom prilikom organizatori sajma predstavili su okupljenim privrednicima i Nacionalnu službu za zapošljavanje, kao moderan javni servis koji pruža usluge prepoznatljivog kvaliteta nezaposlenim licima i poslodavcima.
Kao i prethodnih godina, na Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi predstavnici Filijale Sremska Mitrovica NSZ prezentovali su posetiocima programe i mere aktivne politike zapošljavanja.