Вести

06.03.2013.

Саjам запошљавања у Пироту 12. марта

Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Pirot organizuje Sajam zapošljavanja u Pirotu, u utorak, 12. marta 2013. godine od 10:00 – 14:00 časova, u Sportskoj hali "Kej", Ulica Takovska 24.

Na sajmu će se predstaviti 20 poslodavca koji su iskazali potrebe za zapošljavanjem oko 300 radnika, a traže se radnici sledećih zanimanja: prodavci, konfekcionari tekstila, fasaderi, zidari, tesari, armirači, moleri, radnici mašinske struke (mašinbravar, bravar, metaloglodač, metalobušač, zavarivač, mašinski inženjer, diplomirani mašinski inženjer), pomoćni građevinski radnici, izrađivač gornjih delova obuće, tapetari, vozači, diplomirani ekonomisti, inženjer prehrambene tehnologije, vozači teretnjaka, diplomirani inženjeri građevinarstva, diplomirani inženjeri arhitekture.

Ovim putem Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Pirot poziva sve zainteresovane koji traže posao da učestvuju na sajmu zapošljavanja i iskoriste priliku da se direktno informišu o slobodnim radnim mestima, kao i da iskoriste mogućnost da poslodavcima predstave svoje kvalitete, znanja i veštine.

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje poziva zainteresovane da iskoriste period do održavanja sajma, i dođu do svojih savetnika u NSZ kako bi dobili preciznije informacije u vezi sajma, savete i pomoć u pisanju radne biografije, kako bi im kontakt sa poslodavcima bio maksimalno olakšan.