Дoгађаjи

05.12.2023.

Сајам запошљавања у Сурчину – место сусрета послодаваца и незапослених лица

Филијала Београд Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градском општином Сурчин организовала је сајам запошљавања на коме је 14 послодаваца из Београда и околине, исказало потребу за запошљавањем 563 радника.

Сајам су отворили председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша и заменик директора Националне службе за запошљавање за град Београд Синиша Кнежевић.

 “Циљ сајма је успостављање непосредног контакта између послодаваца који имају потребу за запошљавањем радника и незапослених лица која активно траже посао, како би послодавци обезбедили адекватне кандидате, а незапослена лица пронашла одговарајуће запослење.

Национална служба за запошљавање организује и друге програме који омогућавају да још већи број незапослених лица нађе посао што доприноси смањењу броја незапослених у Београду” рекао је Кнежевић.

Своје штандове на сајму, поред Адеко аутсорсинга,  имале су  и компаније Гебрудер вајс, Нелт, Нестле, Меркатор, Кофикаб,  Аман, Самсик, Ђенерали осигурање, Фан&Фит, Логистар, и Г4С обезбећење, а у понуди су били послови за менаџере, књиговође, контролоре, али и за виљушкаристе, возаче, електричаре, аранжере, месаре,  хигјеничаре, продавце, магационере, раднике у обезбеђењу и вешерају, бројаче новца у трезору.