Дoгађаjи

07.11.2012.

Саjам запошљавања у Великоj Плани

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Smederevo 06. novembra održan je četvrti ovogodišnji sajam zapošljavanja, u holu Centra za kulturu, u Velikoj Plani.

Nezaposlena lica mogla su da konkurišu na 205 slobodnih radnih mesta, kao i da u neposrednom kontaktu sa 22 poslodavaca obave razgovor u vezi svog zaposlenja i predaju radne biografije. Najtraženija zanimanja na sajmu bili su poljoprivredni i mašinski inženjeri, trgovci, vozači, bravari, zavarivači, krojači kao i maturanti gimnazije, a posao su mogli da pronađu i nekfalifikovani radnici.

Sajam su otvorili direktorka Filijale NSZ Smederevo, Dragana Dobrić i zamenik predsednika Opštine Velika Plana, Miodrag Škorić. U svom obraćanju prisutnima direktorka Filijale naglasila je značaj ove manifestacije na kojoj se očekuje da veliki broj nezaposlenih pronađe posao. Zamenik predsednika Opštine Velika Plana je rekao da je zadovoljan zbog skorašnjih investicionih ulaganja u opštinu Velika Plana koja će se svakako reflektovati na pospešivanje zapošljavanja.