Дoгађаjи

18.04.2024.

Сајам запошљавања у Вршцу понудио 230 слободних послова

У Конгесној сали Хотела Србија у Вршцу, локална филијала Националне службе за запошљавање 17. априла је организовала Сајам запошљавања на ком је 18 послодаваца понудило преко 230 слободних радних места.

Сајам је отворио в.д. директора Филијале Вршац НСЗ Радојица Лазин, који се, поздрављајући све присутне, захвалио послодавцима на учешћу на манифестацији.

Учесницима сајма се обратила и градоначелница Вршца Драгана Митровић. Ona je истакла да је веома поносна на сарадњу са Националном службом за запошљавање када су у питању програми запошљавања који се спроводе током целе године.

- Марљиво смо радили и можемо да се похвалимо чињеницом да је током последње четири године отворено преко 840 привредних друштва и предузетничких радњи, док су неки привредни субјекти у том периоду значајно проширили капацитете. Такође, радује нас и чињеница да се од 2016. године евиденција незапослених Филијале Вршац НСЗ преполовила - истакла је Митровићева.

Након званичног отварања сајма, челници локалне самоуправе и НСЗ обишли су штандове послодаваца како би разговарали са њиховим представницима, али и са суграђанима који траже посао.