Дoгађаjи

01.11.2013.

Саjмови запошљавања у Владичином Хану и Врању

Filijala Vranje je organizovala dva sajma zapošljavanja, 31. oktobra u Vladičinom Hanu i 1. novembra u Vranju. Sajmovi su izazvali veliko interesovanje i nezaposlenih i poslodavaca. Nezaposleni su imali priliku da se direktno susretnu sa poslodavcima, a poslodavci da razgovaraju sa kandidatima i odaberu najbolje za slobodna radna mesta u svojim firmama.

U Vladičinom Hanu je 13 poslodavaca ponudilo 60 radnih mesta za radnike sa visokom i višom stručnom spremom. U prepunoj sali vranjske filijale NSZ, za oko 120 slobodnih radnih mesta u preduzećima 12 poslodavaca, interesovanje je iskazalo više od 600 kandidata. Poslodavaci su ponudili radna mesta u oblasti usluga, proizvodnje obuće, tekstila, nameštaja, suplemenata za stočnu hranu.

Zoran Antić, direktor Filijale Vranje NSZ, izrazio je zahvalnost poslodavcima koji godinama učestvuju na svim sajmovima u organizaciji vranjske filijale. Poslodavci su najavili da će veoma brzo, već tokom sledeće radne nedelje, izabrani kandidati početi sa radom.