Дoгађаjи

12.05.2023.

У Бујановцу одржан Сајам запошљавања

У организацији Испоставе Бујановац и Прешево врањске Филијале Националне службе за запошљавање 8. маја је у Спортском центру “МЛАДОСТ” у Бујановцу одржан Сајам запошљавања, на којем су 24 фирме представиле своју понуду слободних радних места.

На првом овогодишњем Сајму запошљавања Филијале Врање НСЗ послодавци са територије општина Бујановац и Прешево незапосленим суграђанима су понудили око 80 слободних радних места.

Међу радницима, најтраженији су били агенти теренске продаје, бравари, електрозаваривачи, прехрамбени техничари и млекари, а послодавци су тражили и продавце, конобаре, возаче теретних возила, инструкторе вожње, столаре, обрађиваче стакла, точиоце горива, уређиваче зелених површина, чистаче просторија и друге.

Сајму запошљавања су присуствовали директор врањске Филијале НСЗ Горан Живковић и председник Општине Бујановац Нагип Арифи, који је и званично отворио манифестацију. У обраћању новинарима, они су изразили задовољство богатом понудом слободних радних места, као и добрим одзивом послодаваца и незапослених грађана.