Дoгађаjи

15.07.2024.

У Ужицу завршена обука за Дигитални маркетинг

Након успешно завршене онлајн обуке „Дигитални маркетинг“, у просторијама Филијале Ужице Националне службе за запошљавање сертификате је добило 6 полазника. Обука је реализована у оквиру једне групе у периоду од 13. маја до 21. јуна ове године.

Право учешћа у овој обуци имали су сви незапослени са евиденције Националне службе, са најмање четвртим степеном образовања, а који су технички опремљени за приступање интернет платформи на којој се обука изводила. 

Обуку је у потпуности финансирала НСЗ, што значи да је била бесплатна за све полазнике. Током њеног трајања, сав материјал за учење је био доступан на порталу, а полазници  су имали и помоћ предавача преко чета, тако што су преко свог профила могли да постављају питања и добијају одговоре. Такође, имали су могућност учествовања у интернет форуму који је садржао питања и одговоре других полазника. 

Полазници су изразили задовољство што су имали прилику да се укључе у обуку и успешно је заврше, с обзиром на то да су свесни важности сталне едукације којом се повећавају шансе за запошљавање.