Дoгађаjи

13.12.2021.

Унија привредника доделила прокупачкој филијали признања за сарадњу

Унија привредника, предузетника и занатлија Топличког округа прошле недеље је доделила Филијали Прокупље Националне службе за запошљавање признање за успешну сарадњу, као још једну потврду успешности заједничког рада НСЗ са различитим институцијама на локалном и ширем нивоу.

„Златну плакету“ за изузетан допринос реализацији и афирмацији предузетништва и занатства је директорки Филијале Прокупље НСЗ Ани Ђорђевић уручио Звонко Стојиљковић, председник Уније привредника, предузетника и занатлија Топличког округа. Поред филијале НСЗ, Унија је ово признање доделила и Граду Прокупљу.

Том приликом, градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић је посебно нагласио да је дугогодишња сарадња са Националном службом за запошљавање на високом нивоу и да је стручна подршка коју наша институција пружа на тржишту рада јако важна на путу унапређења привредног амбијента и развоја локалне привреде.

Посебну плакету за изузетну сарадњу са послодавцима, предусретљивост и пружање подршке добила је Ивана Ивановић, начелница Одељења за посредовање у запошљавању и планирање каријере прокупачке филијале НСЗ.