Дoгађаjи

16.06.2023.

Уручени сертификати полазницима обуке за Дигитални маркетинг

Након успешно завршене онлајн обуке „Дигитални маркетинг“, у просторијама филијале Ужице сертификате је добило 7 полазника који су успешно завршили обуку.

Обука за дигитални маркетинг је реализована у једној групи у периоду од 13.03-07.04.2023.године. На обуку је укључено 10 незапослених лица од којих је 7 успешно завршило обуку

Право учешћа у обукама имала су сва незапослена лица која се налазе на евиденцији НСЗ, која имају минимум четврти ниво образовања и техничку опремљеност за приступање интернет платформи преко које се обуке изводе. 

Обуке је у потпуности финансирала Национална служба тако да су обуке биле бесплатне за све полазнике.  Полазници су током трајања обуке добили новчану помоћ у износу од 20.000 динара, а сав материјал за учење је полазницима  био доступан на порталу. Полазници  су имали и помоћ предавача преко чета, тако што су на свом профилу имали опцију постављања питања и добијања одговора, а доступан је био и форум који је садржао питања и одговоре других полазника. 

Полазници су изразили задовољство што су имали прилику да се укључе у обуку и да је успешно заврше, јер су свесни да је важна стална едукација како би повећале шансе за запослење.