Дoгађаjи

23.10.2024.

Заједно до пословних успеха уз обуке Националне службе за запошљавање

У просторијама испоставa у Куршумлији и Житорађи Филијале Прокупље НСЗ, 18. октобра, свечано су уручени сертификати за успешно завршену Обуку за вођење пословних књига и за дигитални маркетинг.

Полазница обуке за дигитални маркетинг Ана Миловановић истакла је да је изузетно задовољна обуком и додала да су сви полазници имали добру сарадњу са предавачима. Како наводи, обука ће јој доста значити, јер ће сва знања и вештине, које је стекла на обуци, применити и у пракси.

„ Ово је прва обука коју сам завршилa, а коју је организовала Филијала Прокупље НСЗ. Ја сам пуна утисака и радо бих препоручила свима који имају жељу да се пријаве и заврше ову обуку. Поред корисних информација које су са нама поделили предавачи из Агенције ,,Свети Сава'' Катарина Крстић ПР Чачак и представници Националне службе за запошљавање, током свих предавања имали смо прилику и да се практично едукујемо“ рекла је Миловановић.

Право учешћа у овим online обукама имали су незапослени са евиденције НСЗ са најмање четвртим нивоом квалификација и који су технички опремљени за приступање интернет платформи на којој се обука изводила.

Филијала Прокупље је прошле године реализовала online обуку за вођење пословних књига, а успешно је обуку завршило укупно 62 полазника.