Дoгађаjи

21.10.2014.

Здраво, домаће, природно

У организацији Регионалне привредне коморе Зајечар, 17. и 18. октобра, у просторијама Националне агенције за регионални развој, одржан је III Mеђународни сајам традиционалних домаћих производа „Здраво, домаће, природно“. Сајам је отворио потпредседник Привредне коморе Србије Здравко Јелушић, а говорили су и председник РПК Зајечар Дејан Тошић и председник Удружења трговаца Северне Грчке Костас Георгакос.

На веома посећеном сајму представљени су производи од лековитог биља, вино, ракија, мед и производи од меда, рукотворине, традиционална јела и још много тога. Због великог броја учесника (преко 100 излагача из Србије, Румуније, Грчке, Босне и Херцеговине), штандови су осим у Агенцији за регионални развој били постављени и на Градском тргу.

Филијала Зајечар НСЗ је на свом штанду, уз краћу презентацију, представила рад Пословног центра и упознала заинтересоване са досадашњим искуствима у пружању подршке за започињање сопственог посла, као и са програмима и мерама активне политике запошљавања.

Према речима учесника и излагача, сајам је био права прилика за квалитетну презентацију и промоцију понуда и потенцијала излагача и основа за успостављање низа успешних пословних контаката.